A gigantic “unknown” banner is covering the front face of Gramedia book store. I don’t know what kind of event that they have planned, but it does not put me in curious mode at all… Okay, may be a little.

Banner raksasa dengan ┬álogo ? nutupin Gramedia Matraman, ada apakah gerangan? Gue ga tau event apa yang bakalan nongol, dan gw sama sekali ga tertarik… Oke, mungkin tertarik, sedikit.

Who? What? Dafuq?

Who? What? Dafuq?

Last week, I have signed a MOU from Star Synergy EO.

Minggu kemarin, gue baru aja tanda tangan MOU dengan EO Star Synergy.

 

What kind of agreement is this? Well, Nendonesia will opening a booth on Toys Mania December 2012.

Apa yang gue tanda tanganin? Well, Nendonesia akan membuka booth di Toys Mania bulan desember 2012.

Nendonesia is an action figure community, specializing at Nendoroid action figure. We have many member and follower (mostly lurker XD), and after our success at AFAID, we’re offered as community supporter to this event.

Nendonesia adalah komunitas pecinta Action Figure yang memfokuskan diri ke Nendoroid. Kita punya banyak member (rata-rata sih Lurker XD), dan setelah sukses membuka booth pada AFAID, kami di tawari sebagai komunitas yang bisa mendukung event ini.

 

Our membership is free, you only need to have facebook account and join in our facebook group: nendonesia-id. or you only need to visit our website: http://www.nendonesia.com

Kalian yang mau ikutan tidak ditarik biaya apapun, alias gratis. Kalian cukup punya account facebook dan join ke grup kami yaitu: nendonesia-id. Atau kalian cukup menjadi pengunjung di http://www.nendonesia.com

MOU document

MOU document

As always, after my meeting with Star Synergy event manager, I go back home in the afternoon.

Seperti biasa, gue selalu pulang kesorean tiap kali pergi keluar.

 

Busway in the afternoon is a bad time. You need to line up with other because of the traffic jam. It took me over than two hours to go back home…

Dan, balik ke rumah pake Busway di sore hari itu bener-bener waktu yang jelek. Lu harus ngantri bareng orang lain karena Buswaynya pasti kejebak macet. Gue aja butuh dua jam lebih buat sampe ke rumah.

Busway station

Busway station

Night photoshoot at Busway Station

Night photoshoot at Busway Station

A "ghostly" bus

A "ghostly" bus

As for today, I go to Gramedia. Met my friend at DD, bringing a Mameshiki.

Sedangkan hari ini, gue ketemu temen di Gramedia, lebih tepatnya di DD, sambil bawa Mameshiki gue.

Mameshiki Reimu Hakurei

Mameshiki Reimu Hakurei

Mameshiki is an action figure from AmiAmi. This action figure is released by AmiAmi as their exclusive line up.

Mameshiki adalah action figure keluaran AmiAmi. Dan action figure ini merupakan line exclusive nya AmiAmi.

 

The original Mameshiki is a Resin kit. The Resin kit is called as Kadou Shoujou EX and produced by Liquid Stone. And then, the mass production version, a PVC figure is produced and released by AmiAmi.

Pada awalnya Mameshiki adalah Resin Kit. Dan Resin Kit ini disebut: Kadou Shouju EX yang diproduksi oleh Liquid Stone. Dan, versi produksi massalnya dalam bentuk PVC, dirilis oleh AmiAmi.

 

The one that I got is Reimu Hakurei, a character from Touhou Project.

Yang gue bawa ini adalah Reimu Hakurei, karakter dari Touhou Project.

Reimu on softdrink jar

Reimu on softdrink jar

Reimu Hakurei on screw driver set kit

Reimu Hakurei on screw driver set kit

Touhou Project is a vertical shooting game. Created by a guy named ZUN. This is a very famous game, and already became a part of Japan modern culture.

Touhou Project adalah game Vertical Shooting yang dibuat oleh ZUN. Dan game ini sangat terkenal, dan sudah menjadi bagian dari kultur modern Jepang.

LBX Pandora

LBX Pandora

And here is the current progress of LBX Pandora. Kinda messy here :D

Dan ini adalah perkembangan terkini dari LBX Pandora, berantakan sih :D

 

Anyway, I will post more detail about LBX Pandora with her “Arc Reactor” unit later.

Anyway, gue akan post lebih detil lagi mengenai LBX Pandora dan “Arc Reactor” nya nanti.

 

See you next time :)

Share This:






If you're interested on these product below, you may click the link.
Your purchase through these CD-Japan link will sprinkle some water to us in a very hot day and night.


Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>